+31645121698
info@transfixit.nl

Workshop: Van Stress naar Succes

In deze roerige tijden is het flink aanpoten. Klanten en bedrijven zijn terughoudender dan ooit.

Veel projecten liggen tijdelijk stil of worden gecancelled. Ondertussen probeer jij je hoofd boven water te houden .

En dat kost energie. Energie die je maar al te goed kunt gebruiken, want op een burn-out zit je niet te wachten.

De workshop van Transfixit is bedoeld voor iedereen die ondersteuning en tips kan gebruiken om effectief te zijn én te blijven.

Deze interactieve sessie bestaat uit de volgende onderdelen:

Je weet ook wel dat new business niet zomaar komt aanwaaien. Je moet alle zeilen bijzetten en dan kun je geen overbodige ballast gebruiken. En hoe positief je ook in het leven staat, at the end of the day, you have bills to pay…

Als éénpitter kén je de klappen van de zweep. Jouw onafhankelijkheid en vrijheid is het resultaat van jouw kennis en eigen inspanningen voor de onderneming. En vooral die inspanningen maken in deze periode juist het verschil.

Normaal gesproken heb je collega’s, een afdeling HR of een manager waar je even mee kunt sparren en schakelen als de druk hoog is. Je gaat even het gesprek aan, kijkt samen naar oplossingen of maatregelen die je kunt treffen om scherp te blijven. Maar wat kun je doen als ZZP-er?

Hoe zorg je ervoor dat het tussen je oren goed blijft, opstakels overwint en meer omzet kan genereren voor nu en in de toekomst?

Anti-stress Learning

Dit 1e deel van de workshop staat in het teken van voorkomen én omgaan met stress. Hoe ga jij met stress om? Bepaalt het je leven? Beinvloed het jouw business?

Stress heeft een functie. Daarom is stress niet eenvoudig weg te nemen. Stress is niets anders dan een waarschuwing dat je in aktie moet komen. Het begint tussen de oren maar zodra dit te lang blijft duren slaat de stress uiteindelijk over op je lichaam. En dat is het laatste wat je wilt als éénpitter.

Extreme situaties vragen om extreme maatregelen. Misschien ga je dingen doen die je voorheen niet deed, omdat je simpelweg iets moet doen. Maar misschien is er wel een goede reden waarom je dit niet eerder deed. Dit deel van de workhop gaat jou helpen hoe je effectief om kunt gaan met stress en het zelfs op een positieve manier kunt gebruiken.

Want voor ZZP-ers geldt : JIJ bent het bedrijf. En als het met jouw niet goed gaat…enfin, vul zelf maar in.

Collaborative Learning

Ok, je zit goed in je vel . Je herkent de stress en weet hoe je ermee om kunt gaan. Maar ondertussen heb je nog steeds te maken met dezelfde situatie, of problemen.

Wat is jouw verhaal? Vertel je uitdagingen, deel je zorgen!

Ondernemers zijn creatievelingen. Wij zien vaak mogelijkheden die anderen niet zien. In groepsverband , met gelijkgestemden die zich in een vergelijkbare situatie bevinden wisselen we ervaringen uit. Iedereen verteld zijn verhaal. De deelnemers, allemaal mensen die als geen ander ook écht begrijpen waar jij zoal tegenaan loopt, gaan vervolgens voor jou brainstormen.

Door het delen van jouw ervaring zet je anderen aan het denken en komen vaak tips en oplossingen uit een onverwachte hoek. Jouw input kan het verschil voor iemand maken. En vice versa…

Individual Learning

Je weet hoe je om kan gaan met druk. Je hebt oplossingen voor jouw probleem. Daarmee ga je straks aan de slag. Maar hoe zorg je ervoor dat je ook in de toekomst verder kunt?

Dit deel van de workshop staat in het teken van lead-generatie en prospecting.

Dit keer géén simpel standaard- verhaal.  Natuurlijk verzamel je gegevens van potentiële klanten, natuurlijk maak je een pitch, uiteraard stel je wat open vragen en ongetwijfeld heb je als klap op de vuurpijl sterke USP’s achter de hand. Duh….

Acquisitie kan je omzet aanzienlijk verhogen; mits goed uitgevoerd. Leer de kneepjes uit het vak. Met ruim 20 jaar ervaring op dit gebied krijg je handvatten van een professional, rechtstreeks uit de praktijk. Hanteer bestaande en bewezen methodieken. Gebruik verschillende gesprekstechnieken. Stem je gesprek af op de luisteraar. Wie is hij of zij? Niet alleen voor telefonische benadering, maar handig voor ieder commercieel gesprek.

Als je blijft doen wat je deed, kun je geen andere resultaten verwachten. Moet je dan jouw visie en jouw werkethos overboord smijten en de boel compleet anders aanpakken? Waarschijnlijk niet. Waarschijnlijk niet. Je hebt het altijd kunnen redden. Niets is onmogelijk, je moet er alleen een stukje harder aan trekken dan je gewend bent. Maar toch….Hoe lang houd je dit vol? Hoe effectief ben je als “overleven”jouw belangrijkste motivator is?

Laat je inspireren en leer. De workshop duurt 4 uur, inclusief een hapje en een drankje en wordt gehouden op een rustige lokatie in regio Breda. Vanwege de huidige omstandigheden kunnen we alleen met een beperkt aantal deelnemers aan de slag. Geef jouw dag van voorkeur op, dan krijg je een bevestiging met de definitieve lokatie,datum en tijd zodra we een groep hebben gevormd.

Deelname aan de workshop bedraagt € 135,- per persoon.

Ken je iemand die mogelijk ook interesse heeft?

Als je met 2 personen wilt komen dan is de deelname € 115,- per persoon. Meld ieder persoon apart aan en vermeld jullie naam in het vak : “Andere Details” op dit formulier.

Persoonsgegevens worden lokaal bewaard voor administratieve doeleinden en nooitt gedeeld met derde partijen.