+31645121698
info@transfixit.nl
KvK 53477685

Transfixit

Why wait? The time will never be just right...

Je bent een expert in je vak. Je hebt een eigen netwerk opgebouwd waaruit opdrachten binnenkomen. De website is in de lucht en de visitekaartjes zijn gedrukt en je bent op social media te vinden. Maar dat is niet voldoende. En wachten op dat ene telefoontje kan lang duren. Maar hoe benader je nu zelf succesvol nieuwe opdrachtgevers buiten je netwerk ?

…wachten op die nieuwe opdrachtgever kan lang duren.

Misschien heb je er wel eens aan gedacht om de markt telefonisch te benaderen. Wellicht heb je wel eens eerder een poging gedaan. Maar acquisitie is best lastig. De meest doorgewinterde Account Manager zal dat beamen. Toch kan acquisitie uiterst effectief en winstgevend zijn. Mits goed uitgevoerd.

Met de training Acquisitie voor ZZP-ers en kleine ondernemingen kom je goed beslagen ten ijs. In twee dagdelen van 4 uur, leer je alle ins-en outs voor het effectief telefonisch benaderen van klanten.

Met behulp van cases, op maat ontwikkeld en toegespitst op jouw specifieke branche, worden gesprekken geoefend en leer je met behulp van methodieken een effectief salesgesprek te voeren. Na het eerste dagdeel ga je de nieuwe skills in de praktijk toepassen.

Het tweede deel (bij voorkeur een aantal dagen later) evalueren we de behaalde resultaten en scherpen we waar nodig de technieken aan. Want effectief telefonisch klanten benaderen is vooral een kwestie van doen. Deze training verdient zichzelf al snel terug.

Neem contact op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.