+31645121698
info@transfixit.nl

Mindfulness

De meeste mensen weten dat Mindfulness “bewust je aandacht op het moment richten” betekent.

Kort door de bocht genomen betekent dit dat je bewust niet bezig bent met het verleden of toekomst, met als gevolg meer rust en overzicht.

Natuurlijk denken we allemaal aan verleden en toekomst. Het kan echter ook je leven gaan beheersen. Denk aan de gevolgen van verlies of trauma’s door ervaringen in het verleden. Misschien heb je problemen met school, werk of financiele problemen.

Door bewuster in het “hier en nu” te leven en je bewust te focussen op je bezigheden van dit moment, creĆ«er je om te beginnen rust. Rust in je hoofd. Rust is noodzakelijk om:

  • je batterij op te laden
  • overzicht te bewaren
  • prioriteiten te stellen
  • beter en effectiever te functioneren
  • taken af te ronden en te volbrengen
  • je hoofd even vrij van zorgen te maken
  • een stressvolle situatie objectiever en effectief te benaderen

Op een boeiende en eigentijdse manier leer je niet alleen om bewuster te leven. Doordat je leert te focussen op 1 ding houd je overzicht en maak je het pad vrij naar een oplossing. Klinkt allemaal heel logisch, maar om dit op eigen kracht te bereiken is makkelijker gezegd dan gedaan.

Transfixit heeft speciale Mindfulness sessies voor jou. Je krijgt handvatten aangereikt hoe je Mindfulness kunt integreren in jouw leven. Daarnaast kunnen we , als jij dat wilt, dieper ingaan op een specifieke situatie of omstandigheden.

Mindfulness is heel effectief voor bedrijven. Durven jullie out of the box te denken en klinkt het logisich dat welzijn voor iedere medewerker bijdraagt aan een individueel en collectief beter resultaat? Probeer het eens; Durf eens een bedrijfsuitje te combineren met een interactieve leerzame sessie.

Als je interesse hebt in Mindfulness, wat dit kan betekenen voor jou persoonlijk of het bedrijf, vul dan het contact formulier in voor meer informatie en prijzen.