+31645121698
info@transfixit.nl

Klankhealing

Op deze pagina willen we je graag uitleggen wat onze klankconcerten zo uniek maken.

Heb je ooit wel eens geprobeerd om te mediteren? Waarschijnlijk heb je geleerd dat je tijdens een meditatie alle gedachten eerst moet stoppen. Dus je concentreert je eerst op je ademhaling.

Maar terwijl je hard je best deed om uit je denken te stappen, kwamen er juist allerlei gedachten in je hoofd! Herkenbaar?

De mind is er niet voor stilte en lijkt er juist alles aan te doen om de stilte van het bewustzijn te doorbreken.

Door binnenkomende gedachten nu niet krampachtig te onderdrukken, maar om deze te herkennen als toeschouwer, er niet in mee te gaan en weer los te laten ben je al een heel eind verder. Maar het blijft lastig en voor je het weet zit je weer met je gedachten in de waan van het dagelijkse leven.

Door de klanken te voelen en als een warm bad te ondergaan stopt je innnerlijke dialoog als vanzelf en kun je storende gedachten véél makkelijker negeren. Je bent nu bewust en in deze staat nemen we je graag mee op een innerlijke reis. Ieder klankbad is telkens weer een andere ervaring.

De oude shamanen gebruikten geluid, zoals de trommel, als “transportmiddel”naar de andere wereld. Ze “sprongen” als het ware op hun “voertuig”en begonnen zo hun innerlijke reis, op jacht naar antwoorden en inzichten.

Of je nu op zoek bent naar antwoorden, inzichten of rust; een klankhealing heeft een positieve invloed op lichaam en geest.

OPROEP!

Wij zijn altijd op zoek naar unieke lokaties voor onze Klankhealing concerten. Weet jij een leuke gelegenheid neem dan contact op. Als de lokatie geschikt is dan organiseren wij een Klankhealing op de lokatie van jouw voorkeur! Uiteraard woon jij als tipgever dan zelf het concert helemaal gratis bij!

CONTACTFORMULIER