+31645121698
info@transfixit.nl

GELEIDE MEDITATIES

De verteller neemt je mee op een innerlijke reis. Je staat op een oneindige zandvlakte. 

In de verte klinkt een Sjamanen trommel. De verteller vraagt je om richting het Noorden te lopen, waar een rotsachtige heuvel ligt. Aangekomen bij de heuvel vraagt de verteller of je een ingang ziet. 

Je ontdekt een ingang en je kruipt op handen en voeten naar binnen. De verteller geeft aan dat er beneden nog een andere doorgang is. Je hoort de zachte rustgevende tonen van de didgeridoo en ziet een licht in de verte.

Kruipend bereik je de andere uitgang welke je in een totaal andere wereld brengt.

Jouw innerlijke reis is begonnen…

Geleide Meditatie is een bijzondere en oeroude manier om in contact te komen met het onderbewustzijn. Net als in dromen, communiceert het onderbewustzijn in beelden en niet in woorden. De sessies helpen je met het krijgen van inzichten en antwoorden. Daarnaast zijn de sessies bijzonder ontspannend en voor velen een “mijn eigen momentje” om naar uit te kijken.

Binnenkort starten we weer met sessies in Ulvenhout! Vanwege de huidige omstandigheden is het deelnemersaantal beperkt; wees er dus snel bij. Je kunt een rittenkaart aanschaffen voor 3 of 6 sessies. Wil je eerst eens ervaren of de sessies iets voor jou zijn, dan is het mogelijk om een losse sessie bij te wonen. Is de sessie jou goed bevallen dan krijgt je bij aanschaf van een rittenkaart deze sessie voor niets!

Aangepaste tarieven

We hebben rittenkaarten van 3 of 6 sessies. Wil je eerst ervaren wat een geleidemeditatie is? Dan kun je een losse sessie meemaken. Is het bevallen en wil je de sessies regelmatiger bijwonen? Dan kun je beter een goedkopere rittenkaart aanschaffen. Kun je een keertje niet? Geen enkel probleem, de rittenkaart blijft gewoon geldig. We beginnen met de sessies in September.

Je kunt je voorkeur voor de donderdag- of vrijdagavond hieronder doorgeven.

Prijzen

Losse sessie € 25,-

3-rittenkaart € 60,-

6-rittenkaart € 110,-

De sessies vinden plaats op donderdag- of vrijdagavonden. De sessies beginnen om 19:00 uur en duren tot 20:00 uur. Na afloop drinken we gezellig een theetje en is er gelegenheid om even te aarden en bij te kleten.

Geef hieronder jouw keuze aan én jouw dag van voorkeur:

.