+31 (0) 6 4512 1698
info@transfixit.nl

Flex-uren

De klant is koning. Altijd.

Daarom worden afspraken nagekomen. Geen compromis.

Het kan echter voorkomen dat de workload zó hoog is terwijl de deadline ongenadig dichterbij komt.

Dan kunnen een paar extra handen méér dan welkom zijn. 

Er zijn tal van situaties en omstandigheden denkbaar waarbij tijdelijk snel gereageerd moet worden. Natuurlijk, gezien de huidige arbeidsmarkt zijn er mensen genoeg te vinden. Alleen zijn er niet altijd voldoende werkzaamheden om iemand fulltime aan het werk te zetten.

Is het in zo’n geval dan niet handig als u iemand kunt inhuren voor een beperkt aantal uren?


ZZP’ers herkennen dit dilemma maar al te goed. Zij zijn specialisten in hun vak. Maar het ondernemerschap vergt véél meer dan vakkennis alleen.

De administratie moet gedaan zijn, potentiele klanten moeten benaderd worden; met optimale procedures en gestroomlijnde processen werken is dan van het grootste belang. Maar uiteindelijk kan er maar 1 ding tegelijk gedaan worden en personeel betekent aanzienlijke overheadkosten. En er liggen áltijd wel werkzaamheden.

Dus, vooruit blijven schuiven óf lange dagen maken…héle lange dagen. Dát is nu eenmaal het lot van de ZZP-er…of toch niet?Hoe zou het zijn als er een andere mogelijkheid is? Zonder ingewikkelde constructies of ellenlange contracten. Gewoon, simpel en pragmatisch. Transfixit neemt graag werk uit handen. We spreken van tevoren duidelijk af wat de werkzaamheden zijn en hoe lang deze duren. Zijn de werkzaamheden afgerond, dan rest alleen nog maar de factuur voor de afgesproken uren.


Er zijn talloze situaties denkbaar om voor een paar uur iemand in te huren. Natuurlijk beweren we niet een “alleskunner” te zijn. Dat kan ook helemaal niet. Dus zijn er werkzaamheden die specialistische skills of kennis vragen die wij niet kunnen leveren dan zeggen we dat meteen. En wellicht bevinden in ons brede netwerk wél mensen die uitstekend kunnen ondersteunen. Dan brengen we jullie graag met elkaar in contact.Transfixit bespreekt graag de mogelijkheden. Het contactformulier invullen is een kwestie van een paar minuten. Kostbare tijd voor zoeken en vinden van mogelijkheden kun je dus nu meteen al besparen:

(indien van toepassing)
(bijv. Data Entry, Administratie, Sales, Marketing)
(indien werkzaamheden lokatie-onafhankelijk zijn)