+31645121698
info@transfixit.nl
KvK 53477685

Transfixit

Why wait? The time will never be just right...

Acquisitie is geen wetenschap. Iedereen heeft zijn eigen stijl , vaardigheden en technieken. Zels de meest ervaren Account Manager zal beamen dat acquisitie niet makkelijk is. Maar de beloning is groot; dat maakt Acquisitie uitdagend!

Bij acquistitie is vooral de mate van succes van grote invloed op de motivatie. Je moet tegen afwijzingen kunnen, want die zijn eerder regel dan uitzondering. En voordat je het weet voldoen de resultaten allang niet meer aan de verwachtingen. De binnendienst heeft géén tijd om te bellen want die zending moet de deur uit, die order moet nog verwerkt worden…Dus ja , voor bellen is er gewoon geen tijd. Herkenbaar?

Met de methodische benadering van Transfixit is het mogelijk om het conversiepercentage aanzienlijk te verhogen. Het gevolg: méér positieve resultaten, meer motivatie en meer sales!

De trainers van Transfixit zijn professionals met een passie voor het vak en bellen nog dagelijks voor grote gerenomeerde bedrijven.

De training bestaat uit twee dagdelen van ieder 4 uur. Tijdens het 1e dagdeel leren de deelnemers de Do’s en de Don’ts, het schrijven van een ijzersterke pitch en krijgen de deelnemers tips hoe je bijvoorbeeld makkelijker langs die onverbiddelijke poortwachter komt. Vervolgens leert men het gesprek opbouwen volgens een vaste methodiek. Deze is uitgesplitst en opgebouwd uit de verschillende fases van het acquisitie-gesprek.

Het tweede dagdeel zal bij voorkeur een week later plaatsvinden. Deelnemers hebben inmiddels hun gesprekken op de werkvloer kunnen oefenen. We gaan de geleerde technieken nu nog meer aanscherpen met verschillende praktijkscenario’s en interactieve gesprekken waarbij de deelnemers elkaar feedback geven.

Vul het formulier in voor meer informatie over de training, of voor het maken van een afspraak.

.