+31645121698
info@transfixit.nl

Transfixit voor balans in je leven

Natuurlijk streven we naar balans. Balans is evenwicht.

En dat de weegschaal af en toe door kan slaan naar 1 kant, hoort simpelweg bij het leven.

Balans betekent harmonie met jezelf en met de wereld waarin je leeft. Zowel het spirituele in jou , jouw intellect en persoonlijkheid moeten gestimuleerd worden met als doel een harmonische integratie van jouw biologische , emotionele en mentale overtuigingen. Met andere woorden, om balans te vinden zal je moeten werken aan al deze aspecten. In de reguliere hulpverlening wordt over het algemeen slechts rekening gehouden met 1 specifiek aandachtsgebied.

Roberto Assagioli (1888-1974) legde zijn veelomvattende psychologie vast in Psychosynthese waarin hij ook aandacht geeft aan de hogere mogelijkheden van de mens.

De methodieken van Transfixit zijn hierop geinspireerd. Met een eigentijdse mix van nieuwe en bestaande methodieken , zoals meditatie en Mindulness- oefeneningen om bewuster te leven en te handelen ontdekken mensen inzichten en antwoorden. Een unieke mix van oude en nieuwe kennis en technieken op het gebied van welzijn, maar wel gewoon met twee benen stevig op de grond. Dat is waar Transfixit voor staat.

Neem voor vragen of informatie gerust contact op